Thursday, July 29, 2010

Sayap



The greatest magical adventure ever.  

Coming soon soon soon.








6 comments:

vivaselangor said...

kak xtau macam mana nak tanya kak...
harap kak x marah saya tanya kat sini ye...

mmm...berkenaan dunia baru season 4 yang kak kata dah ada jalan cerita die tu cam mane...
adakah ia akan ada nanti...
atau pon telah berakhir dengan berakhirnya dunia baru reunion...

harap kak sudi membalasnya...

WAN HASLIZA said...

Hi Vivaselangor,

Of course lah x marah.

Anyway, jalan ceritanya ada cuma masalahnya, tiada stesen yang ingin mengambil DB untuk ditayangkan.

Saya menjawab segala kemusykilan adik di blog Opie Sudah Gemuk- DBR..

Thx for ur interest Dik. Take care.

凱v胡倫 said...

如此活躍的文字, 妳好棒哦! ..................................................................

kucingorengemok said...

salam! watched geng surau malam tadi, subtle comedy but u made me laugh so hard... thank you! :)

瑞彥強瑞彥強瑞彥強 said...

辛苦了!祝你愈來愈好!............................................................

于庭吳 said...

你的部落格感覺很棒,nice job!............................................................